Gæstebog

Jan Sørensen | 30.08.2022 12:07

En super dejlig plads i et fantastisk område.
Det var en fornøjelse at besøge pladsen i uge 29-2022, beligenhed, beligenhed, så dejligt, 35 meter fra strandkanten, har aldrig været på en campingplads hvor der har været så megen ro, super dejligt. Rent og pænt over det hele, alt ånder af fred og ro. Hjælpsom og flink ejer, der har styr på det, kan klart anbefales, hvis ikke man er til disko og vandrutchebaner. Venlig hilsen Tessa, Birgitte og Jan

Ingrid | 26.07.2022 15:25

We had a wonderful time at the camping. We loved the sea view and bike rides on the island. The owners are very kind.

Doris Sievertsen | 16.07.2022 23:15

Zu unserem Start zu unser Rundreise in Dänemark haben wir den Campingplatz "Møllegaardens Strand Camping Thurø" besucht. Ein sehr schöner ruhiger Campingplatz - kein Durchgangsverkehr. Die Stellplätze sind sehr großzügig mit direktem Blick zum Meer. ideal auch für Familien mit Kleinkindern, da die Ostsee hier sehr flach ist. Ein schöner Spielplatz ist vorhanden. Das Wasser klar. Svendborg ist mit dem Fahrrad in 20 Minuten erreichbar. Die Fahrradwege sind sehr gut. Das Waschhaus fanden wir einfach ausgestattet und sehr sauber.
Zusammengefast: wir haben uns sehr wohlgefühlt und werden bestimmt wiederkommen.

Piet Roels | 29.01.2022 10:51

August 2021.
Een fantastisch verblijf van 14 dagen in augustus zal nog lang in onze herinnering blijven.Supervriendelijk ontvangst van de eigenaars.sMorgens heerlijke broodjes en dan ontbijt bij een ongelooflijk uitzicht. Rust en zoveel meer.We komen zeker terug.

Piet en Carla




Lena Kjær | 15.08.2021 17:12

Tak for et par super hyggelige dage på det fineste sted med den venligste betjening. Rent og pænt overalt. Vi havde en telt-plads i forreste række til vandet og nød stilheden på pladsen. Vi anbefaler gerne til andre og håber at vende tilbage og være der lidt længere.
Venlig hilsen Finn Skovbakke og Lena Kjær

Frank og Karina Pedersen | 08.08.2021 21:49

Kære Mette og Knud

Tusinde tak for 15 dejlige dage hos jer. Tak for altid venlig, hurtig og uformel behandling. Tak for placering på eminente pladser og altid pæne faciliteter.

Stor hilsen fra vores tyske venner, som nu ikke kan forestille sig en sommer uden Møllegaardens Strand Camping.

Håber, at vi ses i 2022 og ønsker alt det bedste i mellemtiden.

De bedste hilsener fra Karina & Frank

Michael og Anne Metha | 06.08.2021 10:29

Tak for 4 skønne dage på jeres dejlige camping plads. Den skønneste udsigt, rolige omgivelser, dejlige bade og SUP muligheder. Alt hvad vi har behov for. Vi ses helt sikkert igen. Mvh Michael og Anne Metha

Amders Pihl & Louise Pape | 05.08.2021 18:12

Mange tak for rigtig fin service, da vi kom gående til pladsen. Vi lå på nabo pladsen og på en af vores vandreturer spottede vi jeres cMpingplads.
Med det samme viste vi, at dette var den rigtige plads for os.
Dagen efter flyttede vi ind til jer i telt uden strøm.
Vores oplevelse af pladsen er, en udsøgt god placering, flot natur, søde ejere, fine forhold ( vi har ikke behov for mere end hvad der bydes på), dejlig solrig men læfyldt plads. Bomus - gratis morgenboller fra den lokale Bager 👍
Den ligger i top 3 af vores ønske campingpladser i DK.

Vi ses snart igen.
Vh Louise og Anders og 2 hunde

Knud Albertsen | 28.07.2021 10:25

Kære Remon og Andrew
Pladsreservationer bedes foretaget via knappen "reservationsforespørgsel" for at sikre, at jeg ser det og kan svare.
Hvis I ser dette, så skal I vide, at I er velkomne og at der er reserveret plads til jer.
Med venlig hilsen
Knud

Alliata Andrea | 25.07.2021 18:29

Hej, vi vil gerne booke en nat på din campingplads med vores autocamper og 1 telt den 19. august. Vi er 4 voksne og 1 9-årigt barn.
Vi afventer dit venlige svar.
Snart.
ANDREW

Remon Dul | 18.07.2021 17:07

Dear Knud,
We like to visit your place from 9 to 11 august with 3 persons and a camper. Is that possible?
Greatings,
Remon

Lotte og Michael Madsen | 07.07.2021 21:22

Roen og natur i det øjeblik man træder ud om morgen er simpelthen fantastisk. Det er ubestrideligt den flottest og mest rolige campingplads vi i vores 25 år som campister har besøgt. Troede ikke der fandtes sådan en plads i Danmark. Den hjælpsomhed og ærlige tilgang som Knud møder sine gæster med er suværen Vi kommer igen. 5 ud af 5 stjerner

Niels J og Birgit Brødsgaard | 06.07.2021 16:03

5-stjernet natur-og campingoplevelse.
Vi har lige camperet et par uger på pladsen for 4.gang. Vi boede ca. 25 meter fra vandet på strandengen og havde den skønneste udsigt. Vandet og fuglelivet her var nærmeste naboer.
Her er en dejlig og sjælden ro og hygge. Man kommer virkelig ned i gear og får slappet af.
Mangler man noget til køleskabet, er det nemt at køre til Thurø By eller over dæmningen til Svendborg. Der er smil og hjælpsomhed også blandt vi campister. Kæmpe tak for stor venlighed, hjælpsomhed og betænksomhed, Knud. Man føler sig virkelig velkommen:-)

Anne Mette og Torsten Olesen | 02.07.2021 23:32

I år er vores 3. sæson på Pladsen. Og vi nyder freden og roen på den pragtfulde plads. Fantastisk serviceminded camping fatter.

Doris und Matthias | 29.06.2021 12:39

Auf dem kleinen Campingplatz Møllegaardens haben wir extrem schöne elf Tage verbracht. Die sehr gastfreundliche Art des Besitzers gab uns sofort das Gefühl, willkommen zu sein. Der Platz ist ein sehr guter Ausgangspunkt für abwechslungsreiche Kajak- und Fahrradtouren. Der Ausblick auf den Skårupøre-Sundund die Sandhaken ist perfekt. Es ist sehr ruhig auf dem Platz bis auf das vielfältige Vogelgezwitscher, besonders der laute Ruf der Nachtigall. Drei Hasen leben mit auf dem Platz und ein Falke überfliegt den Platz ab und zu.Das ist Natur pur. Ein besonderer Genuss waren die frisch vom Chef ausgegraben neuen Kartoffeln.

Lene og ole | 03.06.2021 18:07

Et fantastisk roligt og smukt sted med fuglesang og fred til sjælen. Knud er en venlig og tillidsfuld vært, som sørger for at man falder godt til og ved, hvor de smukke steder på øen er. Der er smukt og velholdt og rent overalt og alt, hvad man behøver. Vi takker meget for et dejligt ophold og kommer helt sikkert tilbage. Hilsen Ole og Lene

Peter Hass | 24.08.2020 14:31

Ingen badeland, intet Tivoli, ingen fjernsynsstue, ingen snavsede toiletter, ingen larm og ballade, ingen sure opsynsmænd.
TIL GENGÆLD er der hjertelig modtagelse, dejlig natur, rene faciliteter, fred og ro og ovenikøbet gratis morgenbrød.
Altså, præcis som det skal være 😀
Tak for nogle fine dage.

Frank Pedersen | 09.08.2020 09:25

Hej Knud

Tak for en ganske fantastisk oplevelse i sommeren 2020, hvor du også fandt plads til vores tyske venner. Jeg kan ikke beskrive med ord, hvordan beliggenheden går hånd i hånd med din gæstfrihed. Som vores tyske venner udtrykte det: "vi har indtil videre haft svært ved at vælge pladser sydpå, men nu også også nordpå" :)

Håber du tager mange sæsoner mere og holder dit fantastiske paradis åbent.

Kæmpe hilsen fra Karina og Frank

Sarah | 08.08.2020 10:38

5-7 Aug. 2020
Utrolig charmerende omgivelser, kan varmt anbefale!!!
Dejlig og venlig modtagelse med mulighed for selv at vælge plads, inden for allokeret område. Lækkert morgenbrød tilbudt hver morgen, tak for det - og ikke mindst Knuds venlige hjælp, altid med et smil.
Stille og meget rolig plads. Virkelig et dejligt sted, hvis man har brug for ro og smukke omgivelser. Alle pladser er meget tæt på vandet med mulighed for at bade (ingen strand), smukke naturomgivelser.
Rene faciliteter (toilet og brusebad) med masser af sprit til rådighed. (Der er en lidt stejl vej op til disse, hvis man er dårligt gående.) Lille køkken med mulighed for opvask, køleskabe til rådighed. I lokalet ved siden af mulighed for at vaske tøj. Poletter benyttes til varmt bad og tøjvask.
Eneste minus ved opholdet var, at vi kun kunne blive 2 nætter - det må blive flere næste gang 👌😃

Birthe Hansen | 08.07.2020 20:20

Vi har lige været på Møllegaardens Strand Camping i 12 dage. Super dejlig plads, skøn udsigt og utrolige søde campingværter. Ren idyl og afslapning. Vi glæder os til at komme på besøg igen til næste år. På gensyn Freddie og Birthe

Peter Sjøstrand | 22.05.2020 19:16

Vi var forbi campingpladsen i kajak sidste år og var enige om at der skulle vi prøve at campere. Vi fik en meget venlig modtagelse af campingfar, og tildelt vores eget toilet, grundet coronaen, meget flot må vi sige. Pladsen er jo fantastisk, og er svær at overgå i beliggenhed. Vi takker for et par rigtig gode dage og kommer helt sikkert igen, på gensyn
Kirsten og Peter

Henning Vinter 16.5.2020 | 21.05.2020 21:34

Hvilken imødekommende og venlig modtagelse - man føler sig virkelig velkommen på denne skønne plet i det sydfynske - kan på det varmeste anbefales.

Jakob Nørregaard | 12.05.2020 08:18

Møllegaardens Strand Camping har været en fantastisk oplevelse. Med den flotteste belligenhed ned til vandet har vi nydt solned- og opgange. Hyggeligt og fredeligt, præcis som vi ønskede det. Venlighed og hjerterum. Helt klart anbefalelsesværdigt.

Henrik Kaufmann | 10.05.2020 21:06

bliver næppe meget bedre på idyl-skalaen. Her finder man en helt speciel ro pakket ind i det smukkeste vue. Tak for denne gang! Vi kommer helt sikkert igen …

Louise Kampmann | 12.10.2019 07:39

Et helt fantastisk og meget smukt sted, hvor ro og fred får lov til at komme helt ind under huden. Her bliver man altid mødt med smil, venlighed og hjælpsomhed.
Et perfekt ferie sted til alle aldre:0)

Abbygail Hall | 31.08.2019 13:15

I 2017 blev Møllegaardens Campingplads kåret som Europas smukkeste beliggende Campingplads og jeg kan kun bekræfte den titel i 2019. Mig og min familie havde en tre nætters campingtur på denne campingplads og vi var overvældet af skønheden af vores omgivelser uden at glemme de søde ejere af pladsen. Jeg vil anbefale denne campingsplads til enhver som søger en fredelig og smuk camping oplevelse til familie, venner eller bare dem selv. Møllegaardens Campingplads vil ikke skuffe! 10/10

Ken Hall | 31.08.2019 13:08

Den smukkeste camping i Europa. Og usædvanlig dejlig og flink service. Et ægte camping sted som kun giver ro, fred og glæde til hele familien. Kan anbefales på det varmeste

Hanne Lykke Pedersen | 12.08.2019 12:21

Har i år for første gang været på besøg på Møllegårdens camping. Det var GODT. Den ligger SÅ skønt og så fin service. Jeg kan kun anbefale andre at aflægge denne skønne plads et besøg. Hilsen en MEGET tilfreds campist.

Lejla Pagaard | 05.04.2019 15:11

Har du plads til os i pinsen igen i år? Vi vil gerne ligge ved vandet og gerne der hvor vi plejer. Vi vil gerne komme tirsdag før pinse og kører igen 2 pinsedag😉

Henrik Skov | 18.08.2018 10:05

Med mere end 50 år på bagen som campist, har jeg set og oplevet meget, såvel skidt som godt.
I uge 27 og 28 i år (2018) ramte vi så Møllegaardens Strand Camping for første gang, 14 fantastiske dage som ryger direkte ind på top 3 over de bedste campingture i min karriere som campist.
- Beliggenheden kan jo ikke diskuteres, Møllegaarden ligger utroligt smukt, helt eventyrligt.
- Værtsparret er den type mennesker, som de fleste ville ønske de var i familie med, altid venlige og hjælpsomme... super søde.
- Pladsen er altid sober og nydelig, toilet og bade faciliteterne er rene og pæne.
- Selv medcampisterne er søde og rare, den gode stemning og det skønne miljø på pladsen smitter af på alle.

Vi er absolut IKKE færdige med Møllegaarden.

Klaus kjær | 16.08.2018 17:40

Tak for en hyggelig sommerferie , vi havde desværre kun tid til 8 overnatninger men det var rigtigt dejligt direkte ud til vandet , det kan anbefales
Hilsen
Ulla og Klaus

Peter | 26.07.2018 10:03

Lækkert sted helt nede ved stranden.

pascal de dier | 22.07.2018 11:57

Dear,
We are a family of 4, and would like to rent a cabin from 24/7 to 28/7.
Is this still possible, and what is the price for this.
With best regards,
Pascal de dier

Mette | 20.07.2018 10:25

Prøve

Flemming og Joam | 01.07.2018 14:34

Lige hjemkommet fra en fantastisk uge i campingpladsens sommerhus.

Et lille charmerende hus med alt hvad man behøver - i et fredeligt og idyllisk hjørne - og med en storslået udsigt over sundet.

En perfekt base, hvis man vil opleve de smukke områder omkring Svendborg og de små sydfynske øer.

Knud, som ejer stedet, sørger for at man virkelig føler sig velkommen og er altid klar med hjælp.....også når man er kommet hjemmefra med en punkteret cykel...😉

Vi kan varmt anbefale stedet.☆☆☆☆☆

De bedste hilsner
Flemming og Joan

Karin Laursen | 16.05.2018 08:23

Virkelig skøn campingplads med unik beliggenhed.
Vi havde stærk blæst imens vi var der, “ campingfatter” passede på de vogne der stod udsat, ved at sørge for læ ved hjælp af hans maskiner. Virkelig rørende.
Det er helt sikkert en plads vi vil vende tilbage til.
Har sjældent mødt så gæstfrit sted. Hvor rengøringsniveau også er helt i top.

Hanne og Henrik | 07.05.2018 20:36

En drøm af en campingplads, utrolig smukt beliggende, intim og hyggelig og særdeles veldrevet. Så pænt og rent overalt og den hyggeligste "campingfatter". Så er stemningen slået an......
Vi kommer helt sikkert igen.
mange hilsner fra Hanne og Henrik

ulla lars | 25.11.2017 12:18

Vi havde en dejlig uge på den skønneste plads man kan tænke sig og værtsparret var helt igennem fantastiske de hygger så meget om gæsterne,fastliggerne var også meget åbne og vi følte os virkelig velkomne så det er ikke sidste gang vi har været der,vi kommer gerne igen.

mvh.Gurli og Henning Møller
Ulla og Lars Nielsen

Mette & Robert Thomassen | 06.09.2017 18:57

Vi hadde to fantastiske uker på Møllergården i slutten av august. Fantastisk stille og rolig sted med hyggelig vertskap. Takk for et deilig opphold. Vi gir våre beste anbefalinger, og kommer GARANTERT tilbake.

Kirsten og Michael, Esbjerg | 27.08.2017 16:56

Hold da lige op... Vi skulle lige til at føje et par gode ord om hytten og pladsen til her! Og så ser vi dette. Det er os ubegribeligt, at nogen kan være så urimelig!?!
Vi har, for et par dage siden, haft et par overnatninger i hytten, og kan på ingen måde finde grundlag for indlæg d. 25. August.
Jeg, Michael, er 195 cm. høj, og jeg havde ingen problemer med at der er lavt i hytten, så den herre må jo være en del højere end mig!?!
Under vores ophold, talte vi om, at vi sjældent har sovet så godt på en "fremmed" seng!!!
En ting er dog korrekt! Det er den "flinkeste campingchef" og vi er glade for, at der er mulighed for en weekend i hytten om et par uger igen.
En "perle" med fantastisk udsigt.
Kan kun anbefales!!

Kasper | 25.08.2017 15:15

Bookede en uge i hytten på pladsen, til mig og min kone. Blev mødt af den flinkeste campingchef, som gav sig tid til og hjælpe. Han viste så os hytten vi havde booket(Uden og have set billeder af den indeni) hvor vi blev mødt af noget rigtigt gammel inventar. Jeg kunne ikk engang stå inden i oprejst, kogepladerne var gamle og laaangsomme, og sengen var så hård vi ikke sov andet en par timer den første nat. Vi blev enige om vi ikke kunne være i det i 1 uge, så vi gik så op til campingchefen og fortalte det, og sagde som situationen var, i håb om noget forståelse fra hans side, og han godt kunne se den var helt galt. Han havde INTET forståelse for det, og blev nærmest vred over vi 'svinede' hans gamle hytte til. Vi skulle så betale fuld pris for en enkelt overnatning som leje af en hel uge. Han skulle tage og få taget nogle billder af det indvendigt, så folk ikk køber katten i sækken. Ikke særlig god service fra hans side.

Robert Seidemann | 01.08.2017 11:25

Hallo Herr Albertson, Sie haben vergessen mir am 23.7. meine Campingcard zurückzugeben.

Mit sonnigen Grüßen
Robert Seidemann

Hetjershäuser Weg 3a
D-37079 Göttingen

Tel.: + 49 - 551 95824
Fax: +49 - 551 95899
Mobil : +49 - 172 5683929
mein blog: www.robeltobel.com
mein e-mail: robert.seidemann@outlook.com

Robert Seidemann | 01.08.2017 11:25

Hallo Herr Albertson, Sie haben vergessen mir am 23.7. meine Campingcard zurückzugeben.

Mit sonnigen Grüßen
Robert Seidemann

Hetjershäuser Weg 3a
D-37079 Göttingen

Tel.: + 49 - 551 95824
Fax: +49 - 551 95899
Mobil : +49 - 172 5683929
mein blog: www.robeltobel.com
mein e-mail: robert.seidemann@outlook.com

Gitte & Jim Ottosen | 13.07.2017 18:47

Sikke en service.😀 Vi blev i den grad budt velkommen af en storsmilende campingchef, som fortalte vit og bredt om pladsen, området, og øen. "Og i skal vide, at her på pladsen får hver campist gratis 2 STK morgenbrød og og gratis nyopgravede kartofler". Efter check-in blev vi personligt guidet ned til hvor nye plads hvor vi havde den skønneste udsigt over vandet. Vi kan kun anbefale andre af landets campister at besøge "Dette skønne Paradis" Vi kommer helt sikkert igen. Stor hilsen fra Maribo på Lolland

Janne | 21.06.2017 20:03

Hvad er det der gør at jeg er fastlægger på 7 år? Jow det er da fordi det er Danmarks smukkeste beliggenhed,udsigten over vandet, roen,freden,stilheden, og alverdens fuglesang dagen lang. De sidste 3 år er Nattergalen ankommet først i Maj, og det samme gør Kukkeren.Her er et dejligt liv med Fasaner, harer, rådyr og masser af forskellige fugle,og når de hver især får unger nydes synet af dem også. Knud og Mette gør alt hvad de kan for at tilfredsstille os alle, og man får aldrig et nej. Deres venlighed og hjælpsomhed er stor og Guld værd i dagligdagen. Så ja, jeg elsker dette sted og kan varmt Anbefale det.

Karl Jensen | 21.06.2017 19:07

Tak for en vidunderlig ferie

Jette og Lars Iversen | 28.05.2017 21:12

Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk Kr. Himmelfart ferie på pladsen. Helt fantastisk modtagelse man får på denne plads og så bliver man oven i købet fuldt helt på plads af værten selv det er ikke set mange steder. Vi kommer helt klart igen.

Hanna og Ole Jakobsen | 28.05.2017 17:46

Vi har været med Dansk Cabby Club ovre ved jer og holdt Kr. himmelfartsferie.
Det er en rigtig dejlig plads I har på Thurø skøn udsigt.
Vi kan varmt anbefale pladsen til alle campister.
Vi fik en god velkomst af jeres fastligger.

Dansk Cabby Club | 28.05.2017 15:01

Hej. Vi har netop overstået et fantastisk træf på jeres helt unikke plads. Det er en eventyrlig god udsigt og rigtig god service.
Tak til jer fastlægger for en god modtagelse. Er sikker på der er flere medlemmer som kommer igen. Hilsen Lars Iversen

Matthias de Vries | 27.05.2017 06:48

Vom Campingplatz können tolle Kajak- und Radtouren unternommen werden. Der freundliche und vertrauensvolle Umgang, der schöne Blick auf's Wasser, die Ruhe und die Naturbeobachtungen: Hase, Nachtigall, Austernfischer, Mittelsäuger u. v. .a haben uns begeistert. Eine klare Empfehlung für Naturfreunde.
Wir werden wiederkommen.
Danke für die schöne Zeit.
Doris Dibbern und Matthias de Vries

Helle Pedersen | 27.04.2017 10:52

Har de sidste par år kommet flere weekender på campingpladsen . Det er rigtigt hyggeligt og sikke en udsigt man har🌼En lille dejligt plads og en rigtig hyggelig campingfar🤗
Glæder mig til at komme tilbage i weekenden ☀️

Børge og Helle Rasmussen | 22.08.2016 11:37

En campingplads der er som skræddersyet til vores ønsker om camping. Vi er 50+ med 2 små forkælede hunde. Knud modtager ved ankomst og spørger ind til vores ønsker og behov på pladsen, hvorefter han finder den perfekte plads.
Der er altid rent og pænt på såvel pladsen som toilet/bad.
Der ligger et tykt "tæppe" af fred og hygge over pladsen, hvor det eneste støj kommer fra et par måger eller en due.
Udsigten over fjorden fås ikke bedre.
Vi kan hver gang med overbevisning i stemmen sige på gensyn, når vi forlader pladsen.

Anita Guldager | 03.08.2016 15:46

Vi boede en uge i juli 2016 på Møllegårdens camping, det var en fantastisk oplevelse. Sidde med fødderne i vandkanten og se ud over det smukke Svendborgsund var fantastisk. Vi havde vores hunde med og det var en stor succes. Gode Vandreture i omegnen og en dejlig hundeskove lige på den anden side af dæmningen. Rundstykker og frisopgravede kartofler hver dag var så skønt. Det er absolut ikke sidste gang vi besøger Møllegårdens camping. En meget hyggelig plads.

Inge & Gert Stahl og hunden Trunte | 03.08.2016 10:47

Da vi læste jeres gæstebog tænkte vi: Kan det virkelig passe, alt det, der er skrevet, og vi må erkende at det kan det!
Mange roser til Knud & Mette, for jeres gode humør og måde at behandle jeres gæster på. Vi nød en uges ferie, og udsigten fra vores fortelt var formidabel. Vi kan kun anbefale jeres plads til andre campister.
Vi ses helt sikkert igen.

Jonna og Louis Christensen (og vores lille Maggie-vovse) | 16.07.2016 16:51

Lad os begynde med det negative - tænke tænke tænke - intet kommer frem, vi kan kun komme i tanke om alt det positive, og det er masser af.
En rar og imødekommende lejrchef
En hyggelig campingplads hvor man (næsten) sidder med fødderne i vandkanten
Venlige med-campister
Fred og ro og masser af natur
Vores lille Maggie-vovse var velkommen
Gratis morgenbrød
Gratis nyopgravede kartofler
- og sidst men ikke mindst vanedannende (vi kommer helt sikkert igen)
VI KAN KUN ANBEFALE ET BESØG PÅ MØLLEGGARDENS CAMPING PÅ THURØ

Williams | 16.07.2016 10:29

French lastbil drivers're camping, der har gjort et stop i denne familie campingplads.
Alt er magisk, hjemsted for ejeren, placeringen, omgivelserne. Det var det smukkeste sted i vores forskellige campingpladser i Danmark ..
Igen tak for alt, vi vil komme tilbage for sikker.
Held og lykke til sæsonen.
French glad for at have dig opdaget

Ml | 15.07.2016 18:03

Gratis rundstykker og kartofler er ikke for fast lægger det er lausi😕

Hanne & Steen Jørgensen | 14.07.2016 20:32

TAK for nogle dejlige dage på jeres dejlige plads, hvor alt ånder fred og ro og hvor naturen ikke fået bedre (næsten)😉 - og så er ser lige servicen, som bare er helt i top - for ikke at snakke om kvaliteten af renhed på bade- og toiletområder: Her var bare altid pænt og rent!😎 Her vil vi gerne komme igen!

Carste og Kirsten | 29.06.2016 21:26

Vi havde blot en enkelt overnatning først på sommeren og blev dybt betaget af stedet, naturen, freden og roen og den varme velkomst, vi følte os straks hjemme. Vi glæder os til at vende tilbage en anden gang.

Guline | 26.05.2016 09:08

Vi hadde noen fantastiske dager her sist sommmer! Anbeflaes :)

Hilsener fra Norge

Anina | 16.09.2015 09:39

Vi har ligget på Møllegården i 3 skønne somre og er vild med det. Så nu har vi lånt sommerhuset til et sensommer besøg da vores campingvogn er uden isolering. Vi glæder os helt vildt og håber der er nogen vi kender tilbage på pladsen.Kærligst fra Henrik og Anina

Benny og Lisbeth | 27.07.2015 11:46

Lige hjemvendt fra 10 dages fantastisk ferie på Møllegårdens camping med de bedste værter hjemlig hygge og 20 meter fra det smukke Skårupsund. Vi nød den dejlige atmosfære på pladsen cykleturene til Svendborg en hel unik by. Vi kan anbefale stedet og vender helt sikker tilbage til Knud og Mette 👍👍👍👍👍🎎

Camilla Carlsen | 25.07.2015 10:47

Vi takker for nogle fantastiske dage på Møllegårdens Camping. Det er det perfekte sted for Os at holde ferie, med snorkling, sejlads, børnestrand, fred og ro i den smukke natur. Vi vender tilbage næste år.
Venlig Hilsen Dennis, Camilla og Familie.

John Simonsen | 05.07.2015 19:16

Er lige hjemkommet, efter en fantastisk weekend, som gæst hos Møllegårdens Camping. Fantastisk fredfyldt plads. Lige ned til Svendborgsund. Så bliver det IKKE bedre. Dette sted er en "lise" for sjælen. Et sted vi helt klart skal besøge igen. Vi anbefaler gerne et besøg hos den gæstfrie lejr chef og hans fantastiske plads. Med venlig ferie/weekend hilsen. Lene og John Simonsen. 4030 Tune

Marianne Pagh | 18.06.2015 14:03

Vi har lige camperet på Møllegårdens Camping i 5 dage, der kan man tale om fred og ro og tæt på natur og vand ! Det er nok lidt en "pensionist-plads", men godt de også findes.
Svendborg er også en hyggelig by, at besøge.
Hilsen John (kajakroer) og Marianne

Verner Reidel og Ulla Adamsen | 08.09.2014 21:26

Igen i år dejlige 5. dage på "Ludwigs Plads" på en dejlig, rolig og skøn plads.
Det var tredje, men ikke sidste gang vi kommer. Det med stjerner går vi ikke efter, men udsigt og tæt (meget tæt) ved vandet får man ikke bedre.

Susanne og Kim Friisgaard | 08.09.2014 19:10

Stor tak til Mette og Knud som gjorde vores biltræf til nogle skønne dage.
Dejlig weekend på jeres plads. Den fortjener mere end to store stjerner. Dejlig omgivelser,skøn udsigt fra selve pladsen.
Pæne bade og toiletforhold.
Vi ses igen næste år.

Mike Trasborg | 08.09.2014 11:35

på vegne af Citroënisterne som holdt deres jubilæums feste på jeres plads, skal der lyde en stor tak for lån af lokaler, og jeres venlighed. Der er skønt på jeres plads, og dejligt med ro og massere af natur.Toilet forholdene er OK rent og pænt og det er nemt at komme af med sit affald.

Selv om jeres plads kun har to Stjerne, så er det to STORE af slagsen, vi manglede ikke noget

Jens og Birthe Nielsen | 08.09.2014 11:23

Tak for gode oplevelser de sidste to weekender. Pladsen er fantastisk både i regnvejr og med fuld sol. Vi har planer om at komme igen til næste år.

Hilsen
Birthe og Jens

Jytte og Ejlif | 07.09.2014 21:36

1000 tak for en dejlig oplevelse ved at besøge Jeres campingplads her i weekenden. Vi kommer helt sikkert igen. Sikke en udsigt. Og en dejlig plads med ro og fred og mange muligheder for naturturture. Vi er helt solgt.

Ses til næste år. Men bare mere end kun en weekend.

Hilsen Jytte og Ejlif Fendt vognen.

Niels Opstrup/Maiken Jørgensen | 23.08.2014 16:45

En tak for et par dejlige dage på en af de absolut bedste campingpladser vi har været på.
Vi blev godt modtaget og nød opholdet på plads 20, med den dejligste natur i fredlige og rolige omgivelser.
Vi kommer snart igen.
Hilsen niels og maiken

Jan Kampmann og Bente Jensen | 16.08.2014 14:17

Vi havde fornøjelsen af at ligge på denne perle af en plads i juli måned 2014. Altid venlig modtagelse, altid rent, hyggeligt og pænt. De kun to stjerner, som pladsen har, yder overhovedet ikke denne perle retfærdighed. Der er dejlig natur, og pladsen ligger ned til vandet med skønne muligheder for fiskeri og vandsport. Fri mulighed for at have sin båd eller kajak med og nyde omgivelserne fra vandsiden. Meget børnevenlig badestrand og en fin legeplads, hvor det var dejligt at kunne have børnebørn på besøg. Det er bestemt ikke sidste gang vi vælger denne perle. Hilsen Jan og Bente.

Anne og Hans Erik | 10.08.2014 21:04

Har haft en fantastisk uge på pladsen. Sommervejr og dejlige gåture. Spist mange dejlige brombær, og nydt den dejlige udsigt og afslappede stemning på pladsen.

Casper og Louise | 29.07.2014 20:09

Tak for nogle skønne dage i telt på jeres dejlige campingplads. Både vi og børnene nød de smukke omgivelser, pladsens ro og gode stemning, og den gode behandling af lejrchefen. Fantastisk at ligge lige ud til vandet, og at pladsen er så lille og naturskøn. Selv vores drenge synes at det er en af de allerbedste pladser, vi har været på. PS. Man kan fiske direkte i sejlrenden fra revlerne i det lavvandede sund, så husk fiskestang:)

Kim larsen | 29.07.2014 15:14

Hejza Mette og Knud
Det er en super dejlig campingplads, kan ikke andet et nyde stedet, havudsigt, smukkeste udsigt hvor vi slog teltet op. Ikke mindst lejrchefers nærvær og behagelig fremtoning.
Vi har kun godt at sige, faldt lige i vores smag.Vi gir 5 stjerner og kommer gerne igen.
Sommerhilsen Kim og Frauke

Fredslund | 19.07.2014 16:46

Camping Dilemma
Man kan ikke lade være med at dele denne fantastiske campingplads med alle.
Der er bare alt hvad der skal være , og så fint holdt , at man ikke kan andet end at nyde det.
Samtidig kommer dilemmaet ind , for tænk nu hvis rygtet løber så stærkt , at der ingen ledige pladser er til næste gang ;-)
Mette og Knud Tak for nu , vi ses
Venlig hilsen Fredslund

Edith Fogt | 15.07.2014 13:14

Kære Mette og Knud.
Tak for en god week-end på jeres dejlige natur campingplads. Fantastisk beliggenhed med havudsigt. Rent og pænt og rydeligt på pladsen. Stille og fredeligt. Lige en plads efter vores smag.
Venlig hilsen og helt sikkert på gensyn.
Jan og Edith

Anna og Lars Jakobsen | 13.07.2014 12:12

Uge 28 2014 har været en fantastisk ferieuge.
For tredje gang valgte vi Thurø som feriemål, denne gang på Møllegaardens camping og det har vi ikke fortrudt. Vel ankommet med campingvogn, havkajakker og cykler blev vi modtaget af Knud. Vi blev installeret på en plads 20 meter fra strandkanten. Vejret var hele ugen fantastisk, så vi brugte flittigt alt det udstyr vi havde medbragt.
Tak til Mette og Knud, I har en dejlig campingplads lige i vores ånd. Pæn, rolig og en dejlig atmosfære og så har I de meget skønne omgivelser, som bare venter på at blive brugt.

Anna og Lars Jakobsen

Peter Ploug | 07.07.2014 14:43

Hej Knud og Mette det er en super dejlig campingplads mega hyggeligt at komme der igen det er godt nok syv år siden vi sidst var der men den er bare stadig rigtig dejlig hyggelig og god.
Håber vi kan komme her igen en anden gang ;-D. Hilsen Peter Ploug :-D :-D :-D

Lone og Kurt | 07.07.2014 13:29

Hej Mette og Knud.
En tilfældighed gjorde, at vi opdagede jeres aldeles uhøjtidelige og vidunderlige campingplads. Meget lokalt - meget smukt - meget anderledes- morgenmad inkluderet i opholdet - den allersmukkeste udsigt man kan tænke sig - og hvor befriende at i ikke har etableret jer som andre. Det må godt være lidt simpelt, blot rammerne er i orden. Vi skulle være hos jer et par dage, men det blev jo til en uge (i denne omgang...) Som vi sagde: Vi ses igen...
Tak tak - og fortsat god sommer.

Karin Madsen | 15.06.2014 20:28

Kære Knud og Mette
Tusinde tak for en super dejlig pinse. Øgavl er lig med ferie, det er blevet vores andet hjem. Vi har bare lyst til at komme igen år efter år. Når man kører over broen med den smukkeste udsigt er der dømt afslapning. Der kan man slappe af på den dejligste campingplads med det flinkeste, hjælpsomme værtspar man kan tænke sig. Kan man løsrive sig, kan man cykle eller gå de dejligste ture. Vi glæder os til sommerferien hos jer i godt selskab.

Karin og Bjarne

Lotte & Andreas Weingarten | 12.06.2014 12:52

Hej und Danke für ein paar schöne Tage auf Eurem Campingplatz. Ruhe, Platz und Meer - das haben wir gesucht und hier gefunden. Eine schöne Ausgangsbasis für Ausflüge auf Fyn und in die dänische Inselwelt. Einen schönen Sommer noch und "auf Wiedersehen!"

Hey and "Thanks" for some wonderful days at your campsite. Peace, space and sea - that we have sought and found here. A beautiful base for excursions on Fyn and the Danish islands. Have a nice summer yet and "goodbye!"

Ulla og John Andersen | 11.06.2014 21:30

Hej Mette og Knud
Tak for et dejligt ophold fra grundlovsdag den 4.juni og til efter pinse den 10.juni. Vejret var for det meste godt og udsigten fantastisk. den fås ikke bedre. vi kommer helt sikkert igen. Kan I have det godt til vi kommer igen. Hilsen Ulla og john

jesper og laila | 01.06.2014 14:42

Hejsa
Tak for 4 dejlige dage på jeres skønne plads.
2 stjerner, ja sikkert men 5 stjerner for natur og super rare og nærværende lejrchefer.
Vi ses igen.
God sommer
Laila og jesper

Martin & Pia Gejl | 21.04.2014 21:10

Vi hade en fantastisk påske hos jer i 2014. Meget dejlig plads med fantastisk natur og udsigt. Manglede bare lige at få den der havørred på krogen, men jeg kommer sikkert og prøver en anden gang.

Linc | 26.02.2014 20:35 | http://www.aperfectpicklocksmiths.ca/

Har ikke haft mulighed for at gå camping overalt i temmelig lang tid, men venner af vores har opholdt sig på din campingplads og fortæller os, at det er meget ren og godt holdes. Håbefulde at en dag kan min kone og jeg komme og nyde alt det, du har at tilbyde. Linc & Elma

Jannik og Pernille Gryning | 25.08.2013 08:14

Hej. Vi havde fornøjelsen af at ligge her i 4 dage i uge 30-2013. Hold da op der er lækkert, vi lå i 1.ste række mod stranden, hvor var det skønt med udsigt og masser af luft. Toiletterne var altid rene og pæne, hvilket vi synes er vigtigt. Vi vil absolut komme igen, og anbefale jer til alle vi møder. Tak for nogle skønne dage. Vi ses igen.

Jens Stærmose | 02.08.2013 13:30

3 dage...alt for lidt!!!
Dejlig "nede på jorden" campingplads, gode og glade mennesker....Her kommer vi igen (og igen og igen.....)
Laila & Jens fra marsken

Tom Svendsen | 28.07.2013 18:36

Det er 3die gang vi er her
Et dejligt sted, med udsøgt betjening.
Vi ses.
Tom & Anna

Karin og Flemming | 23.07.2013 16:13

vi havde en dejlig uge på campingpladsen og det var meget hyggelige omgivelser, dejlig natur hvor vi fik nogen dejlige ture sammen med vår hund.
Tusen tak til Knud for den fine behandling og vi kommer tilbage.

Kenneth & Anita Døj | 13.07.2013 21:48 | Stempelfabrik.dk

Vi havde en forventning om at blive et par dage, men havde ikke lyst til at tage afsted, så vi blev så længe som pladsen var ledig (en uge), men vi kommer helt sikkert tilbage... Hyggelige naturskønne omgivelser, super værtspar og fastliggere, der hilser og er imødekommende, uden at være påtrængende, så man kan slappe af og nyde dette sted...
Tak for denne gang, og på sikkert gensyn..!

Jytte og Henning | 12.06.2013 16:06

Altid en fornøjelse at komme på Møllegaardens Camping. Skønne omgivelser og god stemning. Alle generationer i familien vil bestemt nyde et ophold på Møllegaardens Camping.

Marianne & Alex Andreasen | 14.05.2013 16:25

Tusind tak for en dejlig uge på en dejlig plads. Kunne ikke være bedre. Samvær med gode campingvenner, og god stemning overfor os, også blandt fastliggere og værtspar.

Michael | 19.03.2013 18:46 | http://goo.gl/E0hXj

Vil bare skryte litt av campingplassen deres, den er veldig fin og servicen er ypperlig! Kommer gjerne igjen i år.

Susanne og Brian Bang-Rasmussen | 18.08.2012 08:33

Vi har netop gæstet Møllegården. Det er en vidunderlig plads i naturskønne omgivelser. Tæt på Svendborg. Velegnet udgangspunkt for cykelture. Meget søde og særdeles venligt værtspar. Stedet kan varmt anbefales.
Vi glæder os til at besøge pladsen igen.

Marianne Madsen og Morten Koch | 10.08.2012 21:10

Tak for et dejligt ophold. Ligger perfekt, dejlige rolige omgivelser, sød og venlig atmosfære. Vi er faldet pladask for denne plads. Stor smiley herfra.

Susanne og Torben Markussen | 07.08.2012 17:57

Vi har to år i træk besøgt Knuds hyggelige campingplads, Møllegården på Thurø. Pladsens beliggenhed og ro passer godt til vores behov. Vi kan varmt anbefale pladsen hvis der ikke er behov for den store luksus. Vi kommer helt sikkert tilbage !

Mogens Brandt Nielsen | 20.07.2012 09:13

Hej med jer.
Tak for nogle rigtig hyggelige dage på campingpladsen , trods vejret havde vi nogle rigtig gode dage og manglede ikke noget hos jer det er bestemt ikke sidste gang vi besøger jer.
Hilsen Janne og Mogens

Ida | 25.06.2012 13:35 | http://www.ciao-italien.dk

Kæmpe anbefaling til Møllegårdens Camping. Herlig service og den smukkeste beliggende i den skønneste del af Fyn!

Hanne | 31.05.2012 19:46

Tænk at være så tæt på naturen og stadig lige ved siden af Svenborg. Det er helt fantastisk at man skal huske at passe på hvilken vej man drejer, når man forlader campingvognen, eller får man våde fødder. Tak for en skøn og afslappende pinse, kommer helt sikkert igen.

knud | 06.05.2012 16:11

dejlig plads

Marlene Fribæk Werngreen | 04.05.2012 12:58

Vi kan blive helt bekymrede for at give Møllegaardens Camping vores bedste anbefalinger, da det må være med fare for, at alle glade campister valfarter til :0)), men vi kan ikke andet. Møllegaardens camping er beliggende i de skønneste natur- omgivelser, og servicen er helt i top. Vi har mange fantastiske minder fra vores herlige ferier på Møllegaardens camping og glæder os hvert år til at komme tilbage. Vi er nemlig ikke til 6 stjerners campingpladser, hvor det nærmest er som at bo i Tivoli. Der imod, er vi til den kultur man finder her, med plads og rum til det hele, og hvor de mest markante lyde er bølger der skvulper og børn der griner og leger.

De bedste hilsner fra
Johnny og Marlene

Helle | 04.09.2011 13:55

Tusind tak for en skøn tid! Det var et virkeligt dejligt sommerophold jeg havde, med så meget natur så tæt på.

Havet, harmoniske omgivelser og de allerbedste mennesker. Jeg kommer helt sikkert igen næste år :-)


Europas smukkest beliggende campingplads i 2017

Når du indlæser videoen, gælder Googles privatlivspolitik. Du kan finde flere oplysninger i vores privatlivspolitik.

se video...

Programmeret og hosted af nordicweb

Programmeret og hosted af nordicweb